Birou Detectivi Particulari UNITED
ro-flag uk-flag

Agentie detectivi particulari, contraspionaj, infidelitati, reconstituire arbore genealogic, recuperari creante, filaj

Bun Venit!

Echipele de detectivi particulari actioneaza la cerere si verifica existenta unor dispozitive de interceptare montate ilegal intr-un spatiu al clientului . Cererea de protejare impotriva scurgerii de informatii se face conform legii 329/2003 , iar echipele de detectivi particulari opereaza instant. Suntem la dispozitia clientului pentru a rezolva problemele si doleantele acestuia in cel mai scurt timp posibil,respectind intocmai litera si spiritul legii, asfel incit clientul sa fie multumit pe deplin si sa aibe certitudine si siguranta absoluta.

TEHNICA DE INALTA PERFORMANTA folosita ne permite sa obtinem cele mai concludente probe si sa abordam cu profesionalism cele mai dificile cazuri. asfel pachetul include urmatoarele servicii la un pret cuprins intre 100 si 400 de euro in functie de caz.[spatii, etc]

  • verificarea frecventelor radio pe care pot emite microfoanele;
  • microfoane ascunse [montate] in diverse locuri [casa, birou,etc];
  • verificarea emisiilor laser care transmit date;
  • verificarea exzistentei de fire mascate in corpuri de mobilier sau pereti care sa transporte informatii primite de la un mijloc de interceptare ilegal.
  • verificarea tuturor tipurilor de microfoane care pot fi amplasate in telefoanele fixe sau mobile. ASIGURAM consultanta pentru protejarea vietii particulare controlul si supravegherea transporturilor delicate.

Birou Detectivi Particulari UNITED -are ca principal obiectiv asigurarea informatiei rapide si corecte de care clientul are nevoie intr-un anumit moment.

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati-ne la :
email: office@agentiedetectivi.com
Tel. : 0730.17.59.49
0753.93.70.03

licenta de functionare atestat de detectiv particular certificat de inregistrare

Licenta de FUNCTIONARE

- Garantam discretie desavarsita in cazurile incredintate;
- Calitatea deosebita a serviciilor prestate;
- Preturi Convenabile;
- Prestarea unor servicii complementare;
- Disponibilitate imediata.
pers_disp